Dez Maarsen in Japan

november 9th, 2013 |

Eind oktober maakte Dez een verre reis naar het land van de reizende zon, Japan. Naast het opdoen van inspiratie en nieuwe ervaring was Dez er voor de BMX Flatland World Circuit finale: FLATARK in Kobe. Na enkele dagen getraind te hebben met de lokale BMX’ers in Tokyo vertrok hij naar Kobe voor de wedstrijd. Dit was Dez’ eerste wedstrijd na de BMX Worlds in juli. Dez was gedreven zijn nieuwe tricks te tonen die hij tijdens de zomer had geleerd.

Dit nam dan ook veel risico’s met zich mee. Zijn run ging niet helemaal als gepland en hij werd uiteindelijk 14e van de 40 rijders waardoor hij net niet in de finale stond. Met eenrugtas gevuld met nieuwe ervaringen, motivatie en inspiratie zal Dez deze winter hard trainen voor het volgende seizoen.

Comments

Reacties zijn gesloten.